ecocert - Eco by Naty

EcoCert

Az Ecocert a legelterjedtebb, nemzetközileg is ismert francia biominősítés. Intézeteik több uniós országban is megtalálhatók: Németországban, Portugáliában, Romániában és Spanyolországban.

Global Organic Textile Standard

The Global Organic Textile Standard

A GOTS célja az egységes textilgyártás szabályozásának kialakítása, a globális követelményrendszer meghatározása. A GOTS biztosítja a textíliák organikus eredetét, szabályozva a teljes előállítási folyamatot a nyersanyagok betakarításától egészen a címkézésig.

Vegán - Naty

V-Label

A V-Label nemzetközileg elismert, bejegyzett szimbólum a vegán és vegetáriánus termékek- és szolgáltatások címkézésére.

Global Organic Textile Standard

Oeko-Tex

Az OEKO-TEX® a gyártóktól és az állami szervektől teljesen független tanúsító rendszer, amelynek vizsgálatán minden Naty pelenka átesik, hogy biztosítsa a nem kívánatos anyagok mellőzését. Az Eco by Naty-t az OEKO-TEX® szerint tesztelték, igazolták és tanúsították a STANDARD 100 szerint (ez garantálja, hogy a 100 nem kívánatos anyagból egy sem szerepel a Naty pelenka összetevői között).

Svéd Asztma Egyesület jóváhagyása - Naty

Svéd Asztma és Allergia Egyesület

A Svéd Asztma és Allergia Egyesület az asztmával, allergiával, intoleranciával és hiperérzékenységgel élő emberek állapotának és megértésének javításán dolgozik.

SSNC - Naty

FSC

Az FSC a legalapvetőbb nemzetközi szabályozási rendszer a fenntartható és felelős erdőgazdálkodásért. A tanúsítás révén az FSC arra ösztönzi az erdőtulajdonosokat hogy kövessék a legjobb társadalmi- és környezetvédelmi gyakorlatokat.

Környezet Védő Választás

Svéd Természetvédelmi Társaság

Céljuk a tudás megosztása, a környezetvédelmi veszélyek feltérképezése, megoldások keresése, a politikusok és a hatóságok figyelmének felhívása. Svédországi és nemzetközi szinten végzik feladatukat, és ők alapították a világ egyik legnehezebben megszerezhető öko tanúsítványát, a Bra Miljöval -t, (magyarul Környezettudatos Választás), ami a szervezet tagjai számára elérhető.

Vincotte 2 csillag - Naty

AB Vinçotte

Az AB Vinçotte a legrégebbi és legnagyobb brüsszeli központú Ellenőrző, Vizsgáló és Tanúsító szervezet. A Vinçotte célja, hogy minden szolgáltatás esetében biztosítsa a minőséget, a biztonságot, és a megfelelő környezetet.

Eco by Naty